Lagde nokon marsipankuler og det kjem eg til å gjere fleire gonger. Fint aktivitet saman med jentene. Blir nok fast tradisjon å lage disse til jul. Nam.....
Marsipankuler i sjokolade:
225 g mandler
175 g melis
3-4 ss eggehvite
Mandlene skåldast, tørkast i nokre timar, malast fint. Melis siktes i mandelmassen og upiska eggehvite tilsettes. La marsipanen ligge over natta.
Rull marsipanen til kuler, smelt 70% sjokolade med litt delfiafett i. Rull kulene i sjokoladen.
225 g mandler
175 g melis
3-4 ss eggehvite
Mandlene skåldast, tørkast i nokre timar, malast fint. Melis siktes i mandelmassen og upiska eggehvite tilsettes. La marsipanen ligge over natta.
Rull marsipanen til kuler, smelt 70% sjokolade med litt delfiafett i. Rull kulene i sjokoladen.
Tips: Du kan fylle kulene med nonstop eventuelt set ein valnøtt i kulene.
hei,
SvarSlettoj, de så goe ut:)
tenker mange ganger...at jeg ikke bur nærmere deg.
flink du e Gretha:)
Lillian