onsdag 13. august 2014
Kyllingfilet i ovn (4 porsjonar)
Denne retten med smak av karri fell garantert i smak for både store og små. Og i tillegg utrulig lett og rask å lage.
Oppskrift:
4 stk kyllingfilet
1 ss margarin til steiking
1 stk løk, i grove bitar
1 raud paprika, i grove bitar
Saus
1 pk fløte (3.3 dl)
6 ss ketchup
2ts karri
1 ts eddik (7 %)
1/2 ts salt
1/4 ts pepper
Del opp kyllingfilet og steik den raskt. Legg fileten over i ei ildfast form saman med løk og paprika som er skore opp. Visp saman ingrediensane i sausen og hell dette over i forma. Steikast på 200 grader i ca 25 minutt. Serverast med ris og sa
lat.
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar